Økonomisk rådgivning

Har du svært ved at få økonomien til at hænge sammen? Er du kommet bagud med huslejen? Så søg hjælp, inden det får alvorlige konsekvenser for din boligsituation.
Læs mere om gratis rådgivning her.

Det kan du få hjælp til

Du kan som beboer i en ABCD’s-administreret bolig benytte dig af Forbrugerrådet Tænks økonomiske rådgivning. Hjælpen er gratis og kan fx være med til at forhindre, at du bliver sat ud af din bolig, hvis du har økonomiske vanskeligheder, der gør, at du ikke kan betale din husleje.

Rådgivningen er for dig, der har en lav indkomst, en stor gæld og et lavt rådighedsbeløb. Den er gratis, uvildig og fortrolig. Du kan fx få hjælp til at administrere din gæld eller til at søge ydelser, du måske ikke var klar over, du er berettiget til, og du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have omkring penge, gæld og budgetter.

Gode råd på hjemmesiden

Forbrugerrådet Tænk har samlet en masse gode råd til økonomi og gæld, som du kan klikke dig rundt i på deres hjemmeside.

Du kan fx læse om:

Sådan lægger du et budget

RKI: Sådan kommer du ud af registeret

Fogedretten: Hvad indebærer et møde?

Derudover kan du se en række videoer, hvor Tænks frivillige rådgivere fortæller om budget, inkasso, fogedretten og meget andet.

Gå til videoerne her

Herunder kan du se en af videoerne:

Andre tips

Du kan få flere gode råd til at håndtere din gæld på Raadtilpenge.dk, hvor du bl.a. også kan læse om dine rettigheder, når du har gæld.

Gæld – få styr på det

Har du særlige ønsker til dit lejemål?
Så kontakt ABCD på 76 44 47 50